Partynanny is sponsor van Ganzenloop

Partynanny ziet kinderen graag spelen en genieten. Daarnaast levert Partynanny graag een bijdrage aan mooie initiatieven en goede doelen. Zo is Partynanny twee keer als sponsor aanwezig geweest bij de Samenloop voor Hoop in Krommenie en sponsor ik deze week de Ganzenloop van Sterrenschool Bikube in Hoofddorp. De kinderen van deze school doen donderdag 17 oktober hard hun best om zoveel mogelijk geld op te halen door deel te nemen aan de Ganzenloop en Levend Ganzenbord. Partynanny levert de kist en het draaiboek, zodat de leerkrachten er meteen mee aan de slag kunnen met de kinderen. Zo kunnen de leerkrachten hun tijd en energie steken in andere zaken rond deze dag.

Het geld dat de kinderen ophalen deze dag gaat naar Stichting Sado die een mooi doel voor ogen heeft:

Stichting sado probeert voor 1 juni 2014 €20.000 bij elkaar te krijgen voor de bouw van een moeder en kindkliniek in Noord-Mogadishu.
De sterfte onder de zwangere vrouwen is groot, er is geen kliniek in dit gebied.
De dichtsbijzijnde kliniek is uren soms dagen lopen.

Partynanny wenst de kinderen veel plezier in de Ganzenloop en het Levend Ganzenbord en succes met het ophalen van geld!!!!

Levend Ganzenbord

Levend Ganzenbord

 

Deel dit bericht: