Baby shower

Is je vriendin, je zus of iemand anders zwanger en wil je degene verrassen met een Baby shower? Partynanny helpt je graag met de organisatie!

Partynanny biedt diverse pakketten aan. Zit jouw pakket er niet tussen of heb je andere wensen? Partynanny denkt graag met je mee! Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Baby shower Spelletjesmand :  9,50 per persoon
De Baby shower Spelletjesmand zit vol met spullen om de ruimte gezellig te versieren en de middag en/ of avond te vullen met verschillende spelletjes. De materialen die je nodig hebt voor de spellen en de uitleg erbij zijn in de mand terug te vinden.

Creatieve Baby shower: 22,50 per persoon (exclusief reiskosten)
Zin om gezellig samen creatief aan de slag te gaan voor de baby(kamer)? Dan is de Creatieve Baby shower de baby shower voor jullie! Onder begeleiding van Partynanny gaan jullie samen aan de slag om een mooi mobiel of schilderij voor de babykamer te maken. Ook kunnen jullie ervoor kiezen om ieder een eigen creatie voor de baby te maken, zoals een rompertje of slabbetje versieren. Jullie hebben zo een gezellige middag of avond en meteen een origineel kado voor de baby.

Creatieve Baby shower met hightea: vanaf 40,- per persoon (minimaal 6 personen, exclusief reiskosten)
Onder het genot van een heerlijke Hightea maken jullie samen of ieder voor zich een mooi kado voor de baby. Zo kunnen jullie onder begeleiding van Partynanny samen een babymobiel of prachtig schilderij maken voor in de babykamer,  of ieder een slabbetje of rompertje versieren.

Bellypaint 82,50 (exclusief reiskosten)
Verras de zwangere met een prachtige Bellypaint! In anderhalf tot 2 uur wordt de zwangere buik omgetoverd tot een prachtig en kleurrijk plaatje. De Bellypaint is zowel los te boeken als te combineren met de Baby shower Spelletjesmand of de Creatieve Baby shower.

Reserveren
Een Baby shower is te reserveren via het contactformulier of per e-mail. Voorkom teleurstellingen en wees er tijdig bij.

engelse hightea polly en molly

 

Bellypaint Olifantje         Bellypaint uil met naam      bellypaint beertje    bellypaint baby

SAM_1435

Deel dit bericht:

Speak Your Mind

*