Alle kleuren van de herfst

In Nederland kennen we vier prachtige seizoenen. De zomer is mijn grote favoriet met het stralende zonnetje. De herfst is een goede tweede, met al zijn prachtige kleuren. Buiten wordt het kouder, we zoeken weer wat meer de knusse gezelligheid in huis op. Gaan weer wat actiever met onze binnen hobby’s aan de slag. Buiten verandert de natuur. De blaadjes veranderen van kleur. Daar waar je eerst vooral veel groene bomen zag, betovert de natuur elk blaadje tot een prachtig kunstwerk. Rood, geel, oranje, bruin en soms zelfs bijna goudkleurig. Wie zoekt vindt het. En dan de kastanjes, eikeltjes en dennenappels in verschillende maten en vormen. Ideaal knutselmateriaal!!

 

Herfstvakantie

En laat het nu ook nog eens bijna herfstvakantie zijn! De kinderen die een week vrij zijn van school. Zeven dagen  om te vullen met activiteiten… Weet jij al wat je gaat doen al die dagen? Vermaken je kinderen zich makkelijk zelf of staan ze ’s morgens al bij je bed te springen met de vraag: wat gaan we vandaag doen?

De herfstvakantie is de ideale vakantie om natuur en actief bezig zijn te combineren met creatief en fantasievol aan de slag te gaan. Zo heb je voor je het weet al zeker 2 dagen kunnen vullen met leuke activiteiten voor de kinderen.

 

Op avontuur

Iedereen heeft wel een mooi park, bos of plein in de buurt vol bomen. Neem de kinderen mee op avontuur en laat ze ontdekken wat de natuur te bieden heeft. Daag de kinderen uit zoveel mogelijk verschillende bladeren, takjes, kastanjes enzovoorts te verzamelen. Laat ze op zoek gaan naar verschillende kleuren, vormen en maten. Wie heeft het grootste blad gevonden? Welke kastanje rolt het best? Welke dennenappel lijkt het meest op een kabouter? Combineer het met een actieve wandeling, speurtocht of gezellige lunch en voor je het weet ben je zo een paar uur verder.

Eenmaal thuis gekomen kun je de gevonden bladeren in dikke boeken stoppen. Zo worden ze mooi glad en kunnen drogen.

 

Creatief

Na al dat wandelen hebben de kinderen hopelijk een goede nachtrust gehad en kun je mooi met ze aan de slag met alle gevonden schatten uit de natuur. Laat ze eens goed kijken naar de verschillende bladeren…. Wat voor vorm hebben ze? Wie of wat zien ze erin? Lijkt dat blaadje soms op een pauw, een leeuw of een piraat? Kinderen komen soms op de meest bijzondere ideeën. Laat ze met stift, verf en ander knutselmateriaal het blaadje, kastanje of dennenappel omtoveren tot iets nieuws.

En de combinatie met Foam Clay en Diam’s 3d verf geeft je nog meer mogelijkheden om de mooiste creaties te maken. Vind je het lastig om dit zelf met je kinderen te doen? Tijdens de herfstvakantie bied ik weer een leuke workshop aan. Aanmelden kan via info@party-nanny.nl.

De workshop is op vrijdag 21 oktober van 13.00 tot 15.00 in mijn ruimte op Jonge Arnoldusstraat 88b Zaandam en kost 7.50 per persoon.

knutselen met herfstbladeren

 

 

Deel dit bericht:

Weddingfair Amsterdam

Zondag 11 februari is Partynanny aanwezig bij de Weddingfair in Amsterdam. Dit keer niet met een stand, maar met een workshoptafel. Naast het vermaken van kinderen tijdens feesten en evenementen, kun je ook voor creatieve workshops bij Partynanny terecht.

Zondag kun je de workshop Show me your Heart volgen.

Workshop: Show me your HeartIMG_2244

http://www.weddingfair.nl/trouwbeurs-amsterdam/

Deel dit bericht:

Het Grote Ontdekkings Festival

Woensdag 11 februari is er voor kinderen van 3 tot 10 jaar een ontzettend leuke Ontdekkingsfestival in het Zaantheater.
Partynanny is er ook te vinden en helpt kinderen (her)ontdekken hoe leuk spelletjes zijn. Met een tafel voor bekende en onbekendere spelletjes, valt er genoeg te spelen en te ontdekken. Daarnaast zijn er ook nog heel veel leuke ander dingen te doen en ontdekken en zijn er 2 voorstellingen te zien.

https://www.zaantheater.nl/voorstellingen/25537/Gratis_toegang/Het_Grote_Ontdekkingsfestival/

Deel dit bericht:

Open Top Trouw Locatie Route

Ga je trouwen of geef je een ander feest? Zondag 8 februari doen meer dan 250 locaties mee aan deze open dag. Ideaal, zonder afspraak kun je meteen meerdere locaties bekijken en ontdekken of het jouw toplocatie is.

Op de meeste locaties kun je ook meteen ontdekken met welke leveranciers deze locaties samenwerken en welke diensten zij leveren.

Partynanny is op 8 februari aanwezig op De Landgoederij in Bunnik met een speelhoek waar je je kind met een gerust gevoel achter kan laten om zo alle tijd te hebben om deze prachtige locatie te ontdekken. Je kind kan ondertussen lekker spelen en creatief aan de slag. Zo kun je meteen ervaren hoe handig het is als je Partynanny inzet tijdens je bruiloft of (familie)feest.

http://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/de-landgoederij/

20141017_183811_Android

Deel dit bericht:

RelaxZanSation

Een primeur voor Zaandam! Voor het eerst wordt er een beurs georganiseerd waar je naar toe kan voor je ontspanning. Ervaar zelf wat je kan doen om te ontspannen, je energiek, krachtig en vrij toe voelen.

Partynanny is er ook te vinden met een speelhoek waar de kinderen welkom zijn om te komen spelen en knutselen onder begeleiding van Partynanny. Zo kun je meteen ervaren wat een ontspanning het geeft als je kind zich vermaakt terwijl jij ondertussen ontdekt wat er allemaal te zien en te doen is. Zo zijn er diverse workshops, een schilderijen expositie en kun je een reading laten doen.

Waar: Bullekerk (Westzijde 75 Zaandam)
Wanneer: Zaterdag 31 januari 2015
Tijd: 10.00-17.00

https://www.facebook.com/events/381947438639844/?fref=ts

De beurs waar je van alles vindt om te ontspannen en nieuwe energie te krijgen!

De beurs waar je van alles vindt om te ontspannen en nieuwe energie te krijgen!

 

Deel dit bericht:

Ladies Night Leeghwaterbad Purmerend

Vanavond is Partynanny ook aanwezig tijdens de Ladies Night in Zwembad Leeghwater in Purmerend. Er wacht je een sportieve Ladies Workout, lekkere hapjes en kramen met leuke artikelen en informatie.

Meer informatie is te vinden op: https://www.facebook.com/events/469368516534261/488047851332994/?notif_t=plan_mall_activityLadies Night

Deel dit bericht:

Wishes Event 2014

Sinds 2 jaar ben ik partner van Wishes and Weddings. Zaterdag 15 november ben ik dan ook aanwezig bij het Wishes Event in NH Marquette. Dit gaat weer een gezellige dag worden waar bruidsparen veel inspiratie op kunnen doen voor hun bruiloft en kans maken op prachtige prijzen. Met als hoofdprijs een te goed van 10.000 Euro!!

FB_Marquette

Deel dit bericht:

Hobbyfunleidster Diam’s 3d verf

In het voorjaar ben ik gestart met de opleiding tot Hobbyfun leidster. Sinds deze zomer mag ik mij officieel Hobbyfun leidster noemen. Dit betekent dat ik vanaf nu nog meer leuke workshops en activiteiten kan aanbieden. Een van de nieuwe producten waar ik nu graag mee werk (naast Foamclay, Silkclay en Decopatch) is de Diam’s 3d verf. Een verf die te verkrijgen is in 84 prachtige kleuren en die te gebruiken is op hout, glas, textiel en nog veel meer ondergronden.

In de maand november geef ik een aantal gratis kennismakingslessen, zodat mensen kunnen komen uitproberen hoe fijn deze tubes werken en welke mooie dingen je er allemaal mee kunt maken. Per keer is er plek voor 6 personen.

De data:

Zondag 23 november van 14.00 tot 16.00
Dinsdag 25 november van 19.30 tot 21.30
Zaterdag 29 november van 14.00 tot 16.00

Deze kennismakingslessen geef ik bij mij thuis in Zaandam.

Opgeven kan door een email te sturen naar info@party-nanny.nl of te bellen: 06-24684846

Voorbeelden van versierde waxinelichtjes

Wil je Diam’s 3d verf kopen of een workshop volgen met Diam’s 3d verf? Ook dat is via Partynanny mogelijk! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Mini setjes Diam's 3d verf mini kit 4 minikit 2 minikit 3

Deel dit bericht:

Ja wij willen rtl4

Deze zomer heeft Partynanny mee gewerkt aan het RTL4 programma “Ja wij willen”. Wat was dat leuk om te doen! Al die kinderen die zich spontaan opgaven om mee te komen spelen en knutselen tijdens de opname dag, de gezellige sfeer tijdens de opname zelf en dan nog het interview voor de camera. Dat was erg spannend. Supertrots ben ik op het resultaat!

 

10301304_10203541368596619_733159038200322103_n 10325607_10203541369476641_6096814532526060615_n 101_0129 101_0104 101_0180 101_0165 101_0166

Deel dit bericht:

Partynanny is er bij in mei.

Partynanny trekt er op uit om kinderen (en hun ouders) te laten ontdekken  welke activiteiten Partynanny zoal kan bieden.

 

Zondag 18 mei is Partynanny een van de deelnemers van de Voorjaarsmarkt in Oostzaan. Voor de kinderen  (uiteraard zijn volwassenen ook welkom om aan te schuiven en zich creatief te laten gaan!) is er voor een klein bedrag wat moois te maken.
Lente

Locatie:Theatercafé Try Out
Kerkbuurt 8 Oostzaan
12.00-16.00


Zondag 25 mei
is Partynanny te vinden op de Zaanse Schans tijdens de Kinderboekenmarkt.
De Zaanse Schans wordt omgetoverd tot een grote bazaar met kraampjes, tentjes en openluchtevenementen. Het thema van dit kinderboekenfeest is dit jaar: sprookjes!
Voor kinderen zijn er heeeeel veel leuke dingen te doen. Zo kunnen ze bij de kraam van Partynanny een prachtig waxinelichtje met houder versieren. Een mooi kans om kennis te maken met Diam 3d verf en Partynanny.

   Voorbeelden van versierde waxinelichtjes

 

Deel dit bericht: