Feesten & Partijen

Wat doet de Partynanny?

De Partynanny past op de kinderen tijdens feesten en evenementen voor volwassenen. Zij zorgt ervoor dat de kinderen zich goed vermaken, zodat hun ouders zich kunnen ontspannen en volop aan het feest mee kunnen doen. De Partynanny houdt de kinderen bezig met spelletjes, tekenen en kleuren, allerhande creatieve activiteiten en voorleesverhalen. Zo hebben de kinderen het prima naar hun zin en genieten hun ouders met een gerust hart van het feest!

Voor wie is de Partynanny?

De Partynanny is er voor iedereen die een feest organiseert waarbij kinderen aanwezig zijn. Van bruiloft tot personeelsfeest, van jubileum tot familiereunie. Zij maakt van uw feest ook een feest voor de kinderen. Haar ervaring laat zien dat kinderen in de leeftijd vier tot tien jaar zich het meest thuis voelen bij haar aanpak. Jongere kinderen blijven vaak liever bij de ouders.

Hoe werkt de Partynanny?

De Partynanny komt met een kist vol eigen materiaal naar het feest, zoals spelletjes, kleurplaten, teken- en knutselspullen en voorleesboeken. Daar zoekt zij samen met u een rustige plek uit en zet zij alles klaar. Zij verzamelt de kinderen om zich heen en kiest samen met hen de leukste activiteiten uit. Hierbij is er ruimte voor persoonlijke aandacht en kunnen de kinderen aangeven wat ze het liefst willen doen. Bij grotere feesten zet zij meerdere Partynanny’s in, zodat alle kinderen bij haar terecht kunnen. Elke Partynanny heeft voldoende ervaring en pedagogische achtergrond.

De Partynanny zal erop letten dat de kinderen genoeg te eten en te drinken krijgen en de ouders waarschuwen als dat nodig is. En mochten er tijdens het feest speciale momenten zijn waarbij de kinderen aanwezig horen te zijn, dan houdt de Partynanny de tijd in de gaten en zorgt ze ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Deel dit bericht: