Gastenboek

Hieronder kunt u enkele reacties op de service van de Partynanny lezen.

Heeft u zelf al ervaring met de Partynanny? We waarderen het zeer wanneer u uw reactie hieronder achterlaat. Alvast bedankt!

Deel dit bericht:

Comments

 1. Wij vierden afgelopen weekend een feestje op het strand bij Timboektoe te Velsen Noord. Sylvia was aanwezig om de groep kinderen op te vangen in de “speelhoek” die ze zelf had gecreeerd. Kinderen konden daar spelen, hoepelen, kleuren/tekenen, maskers maken etc. Heel gezellig was het en we waren erg blij met de inzet van Sylvia. Kortom een geslaagd feest!

 2. Brenda says

  Dank je wel lieve Sylvia, een superfeest vandaag met levend ganzenbord en veel spelletjes,sport en breinbrekers! De kinderen hebben genoten van het fantastische weer, alle spelletjes en jou! Dus ik heb ook kunnen genieten en verder andere dingen kunnen regelen, lees limonade, limonade en nog eens limonade, ja dorstig weer! En de kindjes waren helemaal gek met jou! Dank je wel!

 3. Marinka says

  Dank Sylvia, super fijn hoe je ons hebt geholpen op onze bruiloft. De kinderen hebben zich vermaakt met de leuke activiteiten, maar waren ook onderdeel van het feest. Precies zoals we het ons hadden voorgesteld. Goed dat je zo helder was op voorhand, zodat we beiden wisten waar we aan toe waren. Heel professioneel!

  Nogmaals dank.

 4. Vorige week Woensdag is Sylvia naar de Amandelbloesem gekomen om een leuke workshop te geven voor de Mantelzorgers die zich via ons (Stichting MOE) hadden opgegeven. Wat hebben ze een ontzettend leuke middag gehad. We gingen dieren, doosjes en vogelhuisjes beplakken. De meeste mensen hadden het idee, helemaal niet creatief te zijn. Maar wat zijn er een leuke dingen gemaakt. Dit is echt een aanrader voor iedereen.
  Daarbij is Sylvia ook geduldig, gezellig, en heeft ze ook nog humor.

  Top gedaan Sylvia, we gaan je zeker nog een keer vragen voor een workshop.
  Mn varkentje staat pontificaal op de salontafel….ik ben stiekem toch wel een beetje trots op mijn kunstwerkje.

  Gr Astrid
  Secretaris Stichting MOE

 5. Bedankt Sylvia, mijn zijn vond het piraten feest super leuk, ook andere kinderen hebben genoten. Als ouders hebben we lekker zelf kunnen genieten omdat de kinderen zo goed met jouw waren hoefde we niet om te kijken. Gezellig en geweldig. Aan te raden voor kinderfeestjes

 6. Hartelijk dank voor de professionele en zeer prettige begeleiding van onder andere onze kinderen op de bruiloft van Remy & Sofie. Onze kindjes vonden het hierdoor een geweldig feestje en ook wij hebben genoten! Een absolute aanrader!

  • Ter aanvulling: Sylvia is een zeer lief persoon en kan heel goed aanvullen wat de kinderen nodig hebben, ze voelden zich direct bij haar op hun gemak en ook voor ons als ouders voelde het snel goed om onze kinderen aan haar toe te vertrouwen.

 7. Vandaag een super piraten feestje gehad van mijn zoon van 7. Een geslaagd feestje met leuke spelletjes waar ze continue de aandacht van de kinderen weer wist te vinden. Een absolute aanrader.

 8. Sonja Bikkel says

  Hier een reactie van een van de ouders die gisteren aanwezig waren op ons trouwfeest:
  Onze zoon heeft super genoten en vond het jammer dat hij niet kon blijven t/m de volgende knutselactiviteit. Hoorde van alle ouders dat het zo super geregeld was met de party-nanny (eentje noemde haar super nanny, haha).

 9. Sonja Bikkel says

  Tijdens onze huwelijksreceptie op 6 september was Sylvia de spil voor de kinderen! Wat een professionele aanpak! De kinderen en ouders waren zo enthousiast over party-nanny Sylvia. De kinderen hebben genoten! Een aanrader!!

  Heel veel dank voor je inzet Sylvia!

 10. Afgelopen zaterdag 7 juni was Sylvia als party-nanny bij ons 1-jarig huwelijksfeest aanwezig. Een enorm gewaardeerde aanvulling op ons feest, alle aanwezigen waren zeer positief en blij met haar inzet. Ik zou iedereen willen aanraden de party-nanny in te huren!

 11. Tineke & Menno Plagmeijer says

  De opvang voor de kids op ons Huisje, Boompje, Beestje Feestje was super.
  Er waren zo’n 16 kinderen, waaronder kinderen met gedragsproblemen, variërend van 1 tot 12 jaar.
  Ze voelden de kinderen goed aan, waren goed op de hoogte van de diëten van verschillende kinderen en overlegden ook regelmatig even met de ouders.
  De kids hebben zich super vermaakt, waardoor de ouders zich ook goed vermaakt hebben.
  Echt een aanrader!!!

 12. Pirjo en Peter says

  Sylvia heeft met haar collega’s tijdens onze bruiloft 30 kinderen, leeftijden van 3 tot 12 jaar vermaakt. Ze hebben eigenlijk de kinderen helemaal uit onze handen genomen. Ze hebben eerst samen met de kinderen gegeten en daarna tijdens het diner voor de volwassenen de kinderen bezig gehouden met leuke activiteiten zoals cupcake versieren. De kinderen hebben genoten en ouders konden rustig dineren. Alles was goed geregeld tot kleine puntjes.

  Dit is echt een aanrader voor bruiloften met kinderen.

  Sylvia bedankt nogmaals en veel succes voor je onderneming!

  Pirjo en Peter

 13. Nicole Geijsen says

  Tijdens de jaarlijkse familie BBQ heeft Sylvia met haar collega’s een groep kinderen vermaakt in de leeftijd van 1 t/m 14 jaar. De begeleiding die dag was echt super. De kinderen konden onder andere knutselen, tekenen, met treinen spelen en er werd zelfs voorgelezen. Als je je kind weer kwam ophalen of werd gebracht werd er verteld wat er was gedaan en wat hij/zij had gedronken. De kinderen vonden het geweldig en de sfeer was ontspannen. Dus ook voor de ouders.
  Ook in de voorbereiding neemt Sylvia alle tijd voor je.

  Bedankt voor de heerlijke middag ook namens alle ouders (met en zonder kinderen) en de kids zelf natuurlijk!

 14. Esther says

  Sylvia heeft met een aantal meiden ca. 30 kinderen op geweldige wijze vermaakt tijdens onze bruiloft in juni jl. Allereerst tijdens de ceremonie en aansluitend bij de receptie. Ze toonde zich enorm flexibel en mede door een goede voorbereiding gaf ze ons het vertrouwen dat de kinderen bij haar in goede handen waren. Ze was ook enorm betrokken en kwam zelf met leuke ideetjes zoals een gepersonaliseerd aandenken voor de kids, speciaal voor onze bruiloft gemaakt. Veel dank!

 15. Chantal says

  Op onze bruiloft op 26 juni heeft Sylvia de kinderen in de leeftijd van 3 tm 10 jaar vermaakt tijdens en na het diner.
  Gedurende het diner heeft zij met de kinderen aan tafel gegeten en daarna heeft zij allerlei activiteiten met de gedaan zoals fotolijstjes maken en cupcakes versieren.

  Ik kan dit iedereen aanraden! De kids waren erg enthousiast en hebben zich erg vermaakt. De ouders konden met een gerust hart dineren zonder zich druk te hoeven maken om de kinderen.

  Sylvia, bedankt voor je enthousiasme en inzet op onze bruiloft!! Veel succes verder in de toekomst.

  Menno & Chantal

 16. Vorige week hadden wij een afdelingsfeest met o.a. 25 kinderen. Dankzij de beide party- nannies en een grimeer- dame (ook via de Party- nanny) hebben de kinderen een geweldige dag gehad. Zij hebben de kinderen goed bezig gehouden en waren zeer oplettend, zodat de ouders zich ook met een gerust hart met hun activiteiten konden bezig houden. Een perfecte oplossing waar zowel kinderen als ouders heel blij mee waren. Na afloop kreeg ieder kind nog een goodie- bag mee.
  Volgens de ouders waren de nannies het beste evenement van de dag Zeker voor herhaling vatbaar.

 17. Sylvia en haar collega hebben tijdens ons huwelijksdiner in de Westerliefde in Amsterdam 10 kinderen vermaakt in de leeftijd tussen 3 en 10.

  Het was echt top! Kinderen helemaal blij en ouders blij! Kinderen zaten aan aparte tafel waar Sylvia en haar collega ze begeleidt hebben tijdens het eten en ervoor en erna hebben ze zich vermaakt met spelletjes, tekenen en cupcakes maken. De kindjes hebben zich echt vermaakt en hadden het er na de bruiloft nog over 🙂 Ook de ouders waren onder de indruk, ze hadden geen omkijken naar hun kids en konden heerlijk dineren zonder gestoord te worden.

  Ik kan iedereen Sylvia aanbevelen! En de gasten op onze bruiloft ook. Velen wisten niet eens dat een partynanny bestond! Sylvia is heel leuk met kinderen, lief, zorgvuldig en ook nog eens flexibel en denkt met je mee. Ideaal! Vooraf helpt ze je met t vormen van een idee hoe kinderen bv een lang diner ervaren (handig als je zelf geen kinderen hebt). En maakt ze een voorstel hoe zij het aan zou pakken. Hierbij denkt ze aan alles, zelfs aan evt allergieën bij een vd kinderen!

  Sylvia, hartelijk dank daarom! De grootste aanbeveling komt echt van de kinderen die jullie helemaal geweldig vonden en vd ouders die jullie 100% vertrouwden met hun kinderen. Voor iedereen was t daardoor een topfeest!

  Liefs,
  Naima

 18. Marco de Knegt says

  Lara de Knegt, mijn dochter, werd 9 jaar oud en heeft een feest gegeven voor totaal 9 kinderen. De kinderen hebben een geweldige tijd gehad en ze hebben een spaarpot gemaakt. Spaarpotten welken werden beplakt met dun papier. Het leek wel geschilderd. Hond, Koe, Varken erg leuk. Ze waren zo zoet aan het knutselen. Lars heeft een heel leuk partijtje gehad. Dank hiervoot.

 19. Annette Hoorn says

  Mijn zoon (7) heeft een geweldig verjaardagsfeestje gehad! Het begeleiden van een groep van 8 drukke kinderen ging prima. Leuke activiteiten en een lieve begeleiding. Top! en bedankt voor het heerlijke feestje.

Speak Your Mind

*