Hobbyfunleidster Diam’s 3d verf

In het voorjaar ben ik gestart met de opleiding tot Hobbyfun leidster. Sinds deze zomer mag ik mij officieel Hobbyfun leidster noemen. Dit betekent dat ik vanaf nu nog meer leuke workshops en activiteiten kan aanbieden. Een van de nieuwe producten waar ik nu graag mee werk (naast Foamclay, Silkclay en Decopatch) is de Diam’s 3d verf. Een verf die te verkrijgen is in 84 prachtige kleuren en die te gebruiken is op hout, glas, textiel en nog veel meer ondergronden.

In de maand november geef ik een aantal gratis kennismakingslessen, zodat mensen kunnen komen uitproberen hoe fijn deze tubes werken en welke mooie dingen je er allemaal mee kunt maken. Per keer is er plek voor 6 personen.

De data:

Zondag 23 november van 14.00 tot 16.00
Dinsdag 25 november van 19.30 tot 21.30
Zaterdag 29 november van 14.00 tot 16.00

Deze kennismakingslessen geef ik bij mij thuis in Zaandam.

Opgeven kan door een email te sturen naar info@party-nanny.nl of te bellen: 06-24684846

Voorbeelden van versierde waxinelichtjes

Wil je Diam’s 3d verf kopen of een workshop volgen met Diam’s 3d verf? Ook dat is via Partynanny mogelijk! Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Mini setjes Diam's 3d verf mini kit 4 minikit 2 minikit 3

Deel dit bericht: