Open Top Trouw Locatie Route

Ga je trouwen of geef je een ander feest? Zondag 8 februari doen meer dan 250 locaties mee aan deze open dag. Ideaal, zonder afspraak kun je meteen meerdere locaties bekijken en ontdekken of het jouw toplocatie is.

Op de meeste locaties kun je ook meteen ontdekken met welke leveranciers deze locaties samenwerken en welke diensten zij leveren.

Partynanny is op 8 februari aanwezig op De Landgoederij in Bunnik met een speelhoek waar je je kind met een gerust gevoel achter kan laten om zo alle tijd te hebben om deze prachtige locatie te ontdekken. Je kind kan ondertussen lekker spelen en creatief aan de slag. Zo kun je meteen ervaren hoe handig het is als je Partynanny inzet tijdens je bruiloft of (familie)feest.

http://www.opentoptrouwlocatieroute.nl/de-landgoederij/

20141017_183811_Android

Deel dit bericht: