RelaxZanSation

Een primeur voor Zaandam! Voor het eerst wordt er een beurs georganiseerd waar je naar toe kan voor je ontspanning. Ervaar zelf wat je kan doen om te ontspannen, je energiek, krachtig en vrij toe voelen.

Partynanny is er ook te vinden met een speelhoek waar de kinderen welkom zijn om te komen spelen en knutselen onder begeleiding van Partynanny. Zo kun je meteen ervaren wat een ontspanning het geeft als je kind zich vermaakt terwijl jij ondertussen ontdekt wat er allemaal te zien en te doen is. Zo zijn er diverse workshops, een schilderijen expositie en kun je een reading laten doen.

Waar: Bullekerk (Westzijde 75 Zaandam)
Wanneer: Zaterdag 31 januari 2015
Tijd: 10.00-17.00

https://www.facebook.com/events/381947438639844/?fref=ts

De beurs waar je van alles vindt om te ontspannen en nieuwe energie te krijgen!

De beurs waar je van alles vindt om te ontspannen en nieuwe energie te krijgen!

 

Deel dit bericht: